En lokal gymnastikforening for alle

Vi vægter at være den lokale gymnastikforening, som samler og udvikler fællesskaber gennem leg og bevægelse. Hos os er der plads til alle, som har lyst til at bevæge sig og indgå i de rammer, som vores trænere sætter.

Gymnastik for alle aldre

Hos os kan man gå til gymnastik fra 2-årsalderen til langt op i pensionistårene. Mange har været trofaste i foreningen i en lang årrække. Målet er at blive fysisk styrket i et rart samvær uden konkurrence.

Erfarne trænere

Vores trænere har meget erfaring og uddannelse/kurser og tilrettelægger spændende og alsidige programmer, som er afstemt efter deltagerne på de enkelte hold. Der kan tages hensyn til særlige behov hos såvel unge som ældre.

Varieret udvalg af aktiviteter

Det skal være sjovt og udfordrende at gå til gymnastik. Foreningen er i besiddelse af mange redskaber og rekvisitter, som trænerne anvender kreativt og alsidigt, så der forekommer meget varierede programmer.

Kom som du er

Hos os er der ikke noget krav om bestemt påklædning, bortset fra indendørssko i salen og tøj, som man kan bevæge sig frit i. Tal med træneren, hvis du er i tvivl om, hvilket tøj/hvilke sko, som vil være bedst på de enkelte hold.

Lavt kontingent

Også i vores kontingentsatser forsøger vi at afspejle en gymnastikforening for alle. Vi kan tilbyde 26-28 ugers gymnastik til en fordelagtig pris, som betales en gang årligt.

Vi passer på hinanden

Syge børn og trænere bør blive hjemme, så der ikke opstår smitte gennem den tætte kontakt og berøring med redskaber. Tak.

Det er ikke tilladt for forældre eller pårørende at tage billeder af andre børn på holdene end det barn, de har en relation til.

Idrætsorganisationer

Vi er medlem af tre store idrætsorganisationer: DGI, FIG og GymDanmark 

Vi takker vore sponsorer

Mørkhøj Gymnastikforening

Ilbjerg Alle 25, 2860 Søborg