Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration. 

 

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min., men det er en meget stor hjælp for os i foreningen.

Husk venligst dine login-oplysninger, d.v.s. brugernavn og password. Tak   


Den 16. og 17. juni har vi i foreningen opdateret listen over profiler på de medlemmer fra sidste sæson, som ikke selv har oprettet en profil. Således kan vi den 30. juni sende mails ud til alle vores medlemmer om, at der er åbent for tilmelding på hold fra 1. juli.  Kontakt os venligst, hvis du som medlem ikke har modtaget mailen senest den 2. juli.
 
Holdtilmelding og betaling åbner for gamle medlemmer fra 1. juli til 11. august 2024. Nye medlemmer kan tilmelde sig hold fra 12. august. Hvis nye medlemmer tilmelder sig og betaler inden den 12. august, forbeholder vi os retten til at tilbagebetale det indbetalte kontingent.


Næste sæson starter i salen fra mandag den 2. september.


Tak og sportslige hilsner   

Mørkhøj Gymnastikforening


P.s. Vi kan desuden glæde os over, at vores formand og træner gennem rigtig mange år, Kirsten Høft - meget velfortjent - har modtaget Gladsaxe kommunes idrætslederpris ved foreningernes prisuddeling 5. april 2024. Se under Galleri og Om os.

P.p.s. Vi har fået nogle spørgsmål vedrørende betydningen af "tilladelse til at vise fokusbilleder". Ordet betyder billeder, hvor en eller flere personer optræder sammen, men også er i fokus på billedet, så man kan se personen helt eller delvist forfra. Kontakt os, hvis du eller dit barn optræder på billeder i vores galleri, som du ikke ønsker vist.


 

Vi takker vore sponsorer

Mørkhøj Gymnastikforening

Ilbjerg Alle 25, 2860 Søborg