Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration. 

 

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min., men det er en meget stor hjælp for os i foreningen.

Husk venligst dine login-oplysninger, d.v.s. brugernavn og password. Tak   

 

I løbet af sommeren kan du selv tilmelde dig hold til sæson 2024/25 og modtage god information fra os på både e-mail og SMS.
 
Holdtilmelding og betaling åbner for gamle medlemmer fra 1. juli til 11. august 2024. Nye medlemmer kan tilmelde sig hold fra 12. august. 

Næste sæson starter i salen fra mandag den 2. september.


Tak og sportslige hilsner   

Mørkhøj Gymnastikforening


P.s. Vi kan desuden glæde os over, at vores formand og træner gennem rigtig mange år, Kirsten Høft - meget velfortjent - har modtaget Gladsaxe kommunes idrætslederpris ved foreningernes prisuddeling 5. april 2024. Se under Galleri og Om os.

P.p.s. Vi har fået nogle spørgsmål vedrørende betydningen af "tilladelse til at vise fokusbilleder". Ordet betyder billeder, hvor en eller flere personer optræder sammen, men også er i fokus på billedet, så man kan se personen helt eller delvist forfra. Kontakt os, hvis du eller dit barn optræder på billeder i vores galleri, som du ikke ønsker vist.


 

Vi takker vore sponsorer

Mørkhøj Gymnastikforening

Ilbjerg Alle 25, 2860 Søborg