Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration. 

 

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min., men det er en meget stor hjælp for os i foreningen.

Husk venligst dine login-oplysninger, d.v.s. brugernavn og password. Tak   

NB: Den 27. juni har gymnastikforeningen administrativt oprettet profiler på de medlemmer, som ikke selv har lavet en profil her på hjemmesiden. Dette har vi gjort for at kunne sende mails samlet ud til alle den 30. juni. Vi har brugt de oplysninger, som blev givet til os i den netop afsluttede sæson. Brugernavn er den oplyste mailadresse og kodeord er 1234567. Disse medlemmer kan selv gå ind under Ret Profil og ændre på de oplysninger, vi har sat ind. Bl.a. har vi skrevet nej-tak til foto ved alle manuelt. Ved spørgsmål eller ønske om at få sin profil slettet, skriv i Kontaktfeltet.


Holdtilmelding og betaling åbner for gamle medlemmer fra 1. juli til 11. august 2024. Nye medlemmer kan tilmelde sig hold fra 12. august. Hvis nye medlemmer tilmelder sig og betaler inden den 12. august, forbeholder vi os retten til at tilbagebetale det indbetalte kontingent. Prisen er for en sæson på 26 uger.


Næste sæson starter i salen fra mandag den 2. september 2024 og slutter 7. april 2025 

Bemærk at vi har ændret aldersgrænserne for Miniputter til 4-6 år og for Redskabsholdet til 7-9 år for den ny sæson.


Tak og sportslige hilsner   

Mørkhøj Gymnastikforening


P.s. Vi kan desuden glæde os over, at vores formand og træner gennem rigtig mange år, Kirsten Høft - meget velfortjent - har modtaget Gladsaxe kommunes idrætslederpris ved foreningernes prisuddeling 5. april 2024. Se under Galleri og Om os.

P.p.s. Vi har fået nogle spørgsmål vedrørende betydningen af "tilladelse til at vise fokusbilleder". Ordet betyder billeder, hvor en eller flere personer optræder sammen, men også er i fokus på billedet, så man kan se personen helt eller delvist forfra. Kontakt os, hvis du eller dit barn optræder på billeder i vores galleri, som du ikke ønsker vist.


 

Vi takker vore sponsorer

Mørkhøj Gymnastikforening

Ilbjerg Alle 25, 2860 Søborg