Træner

Kirsten Høft

Kirsten har været træner på far/mor-barn og voksenhold i over 25 år og er også træner i en anden forening. Hun har deltaget i mange kurser rettet mod såvel børn som voksne. Kirsten er uddannet pædagog.

Anna Højerslev Eriksen

Anna har mange års erfaring som gymnast på semi-højt plan. Hun har gået på Sorø gymnastikefterskole, har træneruddannelse og har trænet børn i alle aldre. 

Mille Skov

Mille har en baggrund som mangeårig springgymnast og danser. Hun har været på idrætsefterskole og har været træner for mindre børn i 2 år i en anden kommune. Mille har deltaget i DGI spring-modtager-kursus i oktober 2023.

 

Caroline Hassinggaard

Carolines gymnastikerfaring ligger i 4 år som hjælpetræner i en anden forening, hvor hun har trænet børn på 4-6 år. Caroline har DGI Springsikkerkursus.

Agnete Bøgebo

Agnete har erfaring som træner på primært torsdags-børneholdene. Hun holder særligt af at yde støtte og omsorg til de børn, som har behov for det. Agnete har været på DGI Spring-modtager-kursus i oktober 2023.

Maria Lyne

Maria har gået til gymnastik, da hun var yngre og senere dans gennem flere år. Hun har været på idrætsefterskole og er desuden også hjælpetræner i en anden forening.

Vi takker vore sponsorer

Mørkhøj Gymnastikforening

Ilbjerg Alle 25, 2860 Søborg