Tilmelding

En forening for alle

Sådan tilmelder du dig

Er du i tvivl om, hvordan du tilmelder dig gymnastik hos Mørkhøj Gymnastikforening? Så læs med nedenfor!

Find det hold, du gerne vil tilmeldes her.

Mød op til indmeldelserne mandag d. 28. august 2023 mellem 18:00–19:00 i skolekøkkenet på Mørkhøj Skole - indgang ved hovedindgangen, overfor biblioteket. Her vil vi stå klar til at melde dig på det hold, du ønsker og guide dig igennem betaling. Vi tager imod kontanter, betaling med MobilePay eller via netbank.

Tidligere medlemmer modtager et program samt en tilmeldingsblanket i postkassen, hvor der står information om tilmelding.

Missede du indmeldelserne, kan du skrive en mail til os eller sende os en besked på vores Facebook-side for mere information. Ellers er du velkommen til at møde op til det hold, du vil gå på, og få en gratis prøvetime. Trænerne vil bagefter tale med dig om opstart, hvis du er interesseret i dette. OBS: Dette gælder ikke røde/overstregede hold på vores Hold-side.

Kontingent

Årskontingent: Alle betaler årskontingent på kr. 50,00 for personer under 18 år og kr. 100,00 for personer over 18 år, for medlemsskab af gymnastikforeningen.

Holdkontingent: Derudover betales holdkontingent for de enkelte hold, som det fremgår af programmet. Betalingen dækker 28 ugers gymnastik.

Far/mor + barn: Ved deltagelse på far/mor + barn betales der årskontingent og holdkontingent for barnet og kun årskontingent for den voksne.
Det skal nævnes, at blot den ene forælder er tilmeldt, er det underordnet hvem der kommer med barnet (far, mor, bedsteforældre osv).Det forventes dog at der er tilmeldt en voksen pr. barn.

Flere hold: Ved deltagelse på flere hold betales fuld holdkontingent for det dyreste hold og halv pris for de resterende hold, foruden årskontingent.
Denne regel gælder ikke for deltagelse på far/mor + barn, da det er barnet der betales holdkontingent for og ikke den voksne.

Tidligere medlemmer: Vil modtage programmet i løbet af sommeren med mulighed for direkte tilmelding. Det er p.t. ikke muligt at tilmelde sig gennem hjemmesiden, hverken for tidligere eller som nye medlemmer.

Betaling: Det er muligt at betale kontant, over netbank og via foreningens MobilePay. Dankort og andre kreditkort modtages IKKE.
Betalingen skal være foreningen i hænde senest et par dage efter indmeldelsen.

Husk altid at påføre DELTAGERENS navn, adresse, fødselsdato, holdnummer, samt telefonnummer på indbetalingen. Dette gælder også ved betaling via netbank.

Ved ydereligere spørgsmål kan vores kontaktformular benyttes.

Facebook