Kontingent

En forening for alle

Kontingent

Årskontingent: Alle betaler årskontingent på kr. 50,00 for personer under 18 år og kr. 100,00 for personer over 18 år, for medlemsskab af gymnastikforeningen.

Holdkontingent: Derudover betales holdkontingent for de enkelte hold, som det fremgår af programmet. Betalingen dækker 26 ugers gymnastik

Far/mor + barn: Ved deltagelse på far/mor + barn betales der årskontingent og holdkontingent for barnet og kun årskontingent for den voksne.
Det skal nævnes, at blot den ene forælder er tilmeldt, er det underordnet hvem der kommer med barnet (far, mor, bedsteforældre osv).Det forventes dog at der er tilmeldt en voksen pr. barn.

Flere hold: Ved deltagelse på flere hold betales fuld holdkontingent for det dyreste hold og halv pris for de resterende hold, foruden årskontingent.
Denne regel gælder ikke for deltagelse på far/mor + barn, da det er barnet der betales holdkontingent for og ikke den voksne.

Tidligere medlemmer: Vil modtage programmet i løbet af sommeren med mulighed for direkte tilmelding. Det er p.t. ikke muligt at tilmelde sig gennem hjemmesiden, hverken for tidligere eller som nye medlemmer (nye medlemmer se nedenfor).

Nye medlemmer: Kan kun tilmelde sig ved indmeldelserne, på Mørkhøj Skole. Har du ikke mulighed for selv at møde op, er det muligt at sende en ven eller nabo istedet.

Betaling: Det er muligt at betale kontant, med girokort over netbank/i postbutik og via foreningens MobilePay nr. 18690. Dankort og andre kreditkort modtages IKKE.
Betalingen skal være foreningen i hænde senest et par dage efter indmeldelsen.

Husk altid at påføre DELTAGERENS navn, adresse, fødselsdato, holdnummer, samt telefonnummer på indbetalingen. Dette gælder også ved betaling via netbank.

Ved ydereligere spørgsmål kan vores kontaktformular benyttes.

Facebook